Ge en gåva idag!

Ditt generösa stöd möjliggör vårt arbete - det är nämligen inte staten som betalar för diabetesforskningen, utan det är människor som du och andra givmilda som gör denna forskning möjlig.

Idag lever minst 346 miljoner människor runt om i världen med diabetes enligt statistik från WHO. Beräkningar visar på att mer än 500 miljoner människor kommer att vara drabbade av diabetes till år 2030. Ditt bidrag är mycket välkommet och uppskattat! Vi behöver ditt stöd.

Hur vill du donera?

Vi vill hjälpa alla med diabetes att leva livet så fullt som de kan. Din donation hjälper oss att göra det.

Bankgiro

Ge en gåva via bankgiro 900-1165. 90-kontot är en kvalitétsstämpel från Svensk Insamlingskontroll som bevisar att insamlingen sköts på ett ansvarsfullt sätt.

Swish

Ge en gåva via Swish-appen genom att skicka din gåva till 900 11 65

Ladda ner appen och swisha din gåva redan idag!

Månadsgivare

Genom att bidra med en summa varje månad är du med och stödjer vår kamp mot diabetes.

För att bli månadsgivare så behöver man anmäla sig till autogiro. Det är en betaltjänst som innebär att betalningen utförs från betalarens konto på initiativ av betalningsmottagaren.

   


Din generositet hjälper oss att förverkliga vår dröm

Alltför många tror att diabetes inte är ett stort problem för att det finns insulin. Många har även begränsad kunskap om de långsiktiga komplikationerna som kan uppstå till följd av att leva med diabetes. Om det går att fånga upp människor som befinner sig i riskgruppen för att drabbas och få dem att testa sig i tid så kan vi förhoppningsvis hjälpa till och minska framtida problem.

Diabetes Wellness Sverige har sedan 2007 arbetat aktivt med att stödja diabetesrelaterad forskning samt att öka kunskapen om diabetes bland allmänheten. Stiftelsen erbjuder även diabetiker olika typer av stöd och hjälpmedel som kan underlätta vardagen i väntan på ett botemedel.

A group of fruits and vegetables

Bli månadsgivare

Genom att bidra med en summa varje månad är du med och stödjer vår kamp mot diabetes.

Group photo of our staff and volunteers at the Wellness Day North in 2019

Testamentsgåvor

Många vill stödja kampen mot diabetes i sina testamenten eller genom donationer.