Diabetes Wellness Sverige erbjuder anpassade sponsorpaket till alla typer av företag, oavsett storlek. Genom ert bidrag stödjer ni kampen mot diabetes samtidigt som ni får möjlighet av visa upp ert engagemang på ett tydligt och effektivt sätt.

Tack vare framsteg inom forskningen kan många med diabetes idag leva ett långt och friskt liv. Däremot så drabbas allt fler och yngre personer av framförallt typ 2-diabetes som obehandlad kan leda till en rad allvarliga komplikationer. Ju längre man har diabetes, desto större är risken att drabbas av svåra följder som stroke, hjärtinfarkter, amputationer, blindhet och njursvikt.

Oavsett vilken typ av diabetes man har så har de alla en sak gemensamt: det finns inget botemedel. En av våra viktigaste uppgifter är att samla in pengar som sedan kan delas ut till diabetesforskning där de gör störst skillnad. Ert stöd behövs för att vi ska kunna fortsätta med detta.

Som företagspartner kan du med andra ord bidra till att rädda liv och förbättra livskvaliteten för många diabetesdrabbade. Samtidigt erbjuder vi er ett skräddarsytt sponsorpaket som bland annat innehåller:

  • Gratis test av blodsocker för personal eller kunder på er arbetsplats eller i butik
  • Ett fysiskt diplom som visar att ni stödjer kampen mot diabetes
  • Digitalt material som ni kan publicera på er hemsida, intranät, e-postsutskick, sociala medier etc
  • Exponeringen på alla våra digitala plattformar som framhäver ert engagemang

Kontakta oss på info@diabeteswellness.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi med mer information. Tack för att ni stödjer kampen mot diabetes!

Fyll i dina uppgifter nedan