Diabetes blir allt vanligare och är idag en av våra stora folksjukdomar. Det är dessutom många som har förhöjt blodsocker utan att veta om det. Man uppskattar att det idag finns över 150,000 personer i Sverige som har diabetes utan att vet om det.

Att konstant ha för högt blodsocker är skadligt för kroppen och innebär en risk att utveckla diabetes. De allra flesta diabetiker, 85-90 procent, har typ-2 diabetes. Levnadsvanor och ärftlighet är några av orsakerna till att man drabbas. Risken ökar med åldern samt om du är överviktig, lider av bukfetma, är stillasittande eller rökare. I Sverige beräknas över 600 000 personer ha diabetes år 2030 om inte utvecklingen bryts.

Blodsockerkollen ger dig möjlighet att testa ditt blodsocker helt gratis och se om du är i riskzonen för typ-2 diabetes. Håll utkik på blodsockerkollen.nu för mer information om tid och plats! 

Blodsockerkollen för företag
Vill du som företag erbjuda dina anställda, kunder eller besökare gratis test av blodsocker? Tillsammans med legitimerade sjuksköterskor kan vi nu komma till er och erbjuda denna tjänst på plats. Fyll i formuläret längst ner på sidan så återkommer vi med mer information.

Fyll i dina uppgifter nedan