Gratis diabeteshalsband

Som en del i vårt arbete i kampen mot diabetes erbjuder vi gratis diabeteshalsband. Det är ett enkelt sätt att visa andra att man har sjukdomen om något skulle hända.

Dessa halsband, som kan bäras diskret under kläderna om så önskas, är nickelfria och designade för att varna alla som ger medicinsk hjälp om tillståndet för den enskilde.

Att bära ett av våra halsband bidrar till att säkerställa diagnos och behandling påskyndas avsevärt och kan till och med innebära skillnaden mellan liv och död.

På Diabetes Wellness Sverige uppmuntrar vi alla som har diabetes, och särskilt de benägna att drabbas av hypoglykemi, att ha på sig eller åtminstone bära, denna form av identifikation.

 

halsband centrerad

Så här beställer du:

Fyll i formuläret nedan eller ring till oss på 08-511 612 00 eller skicka e-post till info@diabeteswellness.se (uppge namn och fullständig adress) så skickar vi ditt halsband kostnadsfritt inom 1-2 veckor. Vid beställning av större volymer så ber vi er kontakta oss direkt på telefon.

Tänk på att denna gratistjänst tar upp till två veckor från beställning till leverans på grund av att stiftelsen hanterar beställningar en gång i veckan och att posten numera tar upp till en vecka på sig från upphämtning till utdelning av ej prioriterad post.

Beställ ett halsband