Diabetes Wellness Sverige erbjuder dig med diabetes möjligheten att kunna beställa olika gratisprodukter. Förhoppningen är att dessa ska underlätta och hjälpa dig i din vardag.

Vi har ett diabeteshalsband, ett diabetesarmband och en diabetesdagbok som du kan beställa gratis av oss. Läs om hur du beställer halsband och armband här och dagböcker här.


Du kan även beställa vår introduktionsbroschyr ”Vad innebär diabetes?”, en grundläggande introduktion till sjukdomen diabetes, innehållsrik läsning både för drabbad och anhörig.

Beställ din broschyr 

Vi har även andra broschyrer som du kan ladda ned gratis.

För landets vårdcentraler och mottagningar har vi dessutom tagit fram ett litet bordsställ med QR kod för enkel beställning med smartphone.

Jobbar du på en mottagning? Kontakta oss på 08-511 612 00 eller via mejl på info@diabeteswellness.se för att beställa ett bordsställ till din mottagning.

Armband Halsband Sten Bakgrund

Halsband och armband

Som en del i vårt arbete i kampen mot diabetes erbjuder vi gratis diabeteshalsband. Det är ett enkelt sätt att visa andra att man har sjukdomen om något skulle hända.

Diabetesdagbok Uppslag Penna

Diabetesdagbok

Vi har tagit fram en diabetesdagbok i fickformat, perfekt för dig som vill föra dagliga anteckningar och samtidigt få en tydlig överblick över ditt blodsocker och insulindoser.

Vad Innebar Diabetes Icon

Broschyrer

Beställ eller ladda ned våra informationsbroschyrer som kan vara av intresse för diabetiker och anhöriga.