![Tonfisksallad Med Fetaost Och Rostade Solrosfron 1 1344X1344](/media/5vff325q/tonfisksallad-med-fetaost-och-rostade-solrosfron_1-1344x1344.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133385505411800000)
Tonfisksallad med fetaost och rostade solrosfrön
Nyttig och smakrik sallad som du svänger ihop på 10 minuter.
4 personer
Ingredienser:
-
2 burkar tonfisk, i vatten eller olja
-
100 g fetaost
-
150 g babyspenat
-
2 st paprika(or), orange
-
2 st tomater
-
1/2 st gurka
-
1/2 st rödlök(ar)
-
1,5 msk vitvinsvinäger
-
4 msk solrosfrön, rostade
Gör så här:
1. Häll av oljan och lägg tonfisken i en salladsskål. Skär osten, paprika, gurka och tomat i bitar. Finhacka löken.
2. Blanda med fisk och sallad i skålen. Tillsätt lite vinäger och toppa salladen med rostade solrosfrön.
Receptet är hämtat från Tasteline.
Recept
![Kokosgryta Med Flaskytterfile Foto Sanna Livijn Wexell Mathem 1344X13441](/media/wkehuo10/kokosgryta-med-flaskytterfile-foto-sanna-livijn-wexell-mathem-1344x13441.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133661899036930000)
![Sommarpaj 1 1344X13442](/media/a1tlp5tw/sommarpaj_1-1344x13442.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133655017535970000)
![Parmesanbiffar I Graslokssas Foto Nurlan Mathem1](/media/fyccaabg/parmesanbiffar-i-graslokssas-foto-nurlan-mathem1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133648943290930000)