![Sojafars Anamma](/media/z3qjsfyl/sojafars_anamma.jpg?anchor=center&mode=crop&width=480&height=480&format=jpg&quality=70&rnd=133040834364830000)
Asiatisk sojafärs i salladsblad
Härliga wraps med krispig grönsallad!
Ingredienser:
4 portioner
- 2 paket Anamma Eko sojafärs à 240 g
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 msk rapsolja
- 2 tsk sesamolja
- 2 msk sojasås
- 1 msk riven färsk ingefära
- 1 färsk röd chili, finhackad
- 1 msk farinsocker
- 1 lime, saften
- 4 salladslökar, fint skivade
Till servering
4 gemsallad eller andra små salladsblad
0,5 gurka, i tunna stavar
färsk koriander
limeklyftor
Gör så här:
Fräs färs och vitlök i raps- och sesamolja tills allt får fint med färg.
Blanda ner resten av ingredienserna. Låt puttra på i 5 minuter.
Lägg ut salladsbladen på tallrikar. Fyll med den asiatiska färsen och toppa med gurka, färsk koriander och limeklyftor.
Receptet är taget från vegomagasinet
Recept
![Kokosgryta Med Flaskytterfile Foto Sanna Livijn Wexell Mathem 1344X13441](/media/wkehuo10/kokosgryta-med-flaskytterfile-foto-sanna-livijn-wexell-mathem-1344x13441.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133661899036930000)
![Sommarpaj 1 1344X13442](/media/a1tlp5tw/sommarpaj_1-1344x13442.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133655017535970000)
![Parmesanbiffar I Graslokssas Foto Nurlan Mathem1](/media/fyccaabg/parmesanbiffar-i-graslokssas-foto-nurlan-mathem1.jpg?anchor=center&mode=crop&width=440&height=280&rnd=133648943290930000)