
Asiatisk sojafärs i salladsblad
Härliga wraps med krispig grönsallad!
Ingredienser:
4 portioner
- 2 paket Anamma Eko sojafärs à 240 g
 - 2 vitlöksklyftor, finhackade
 - 1 msk rapsolja
 - 2 tsk sesamolja
 - 2 msk sojasås
 - 1 msk riven färsk ingefära
 - 1 färsk röd chili, finhackad
 - 1 msk farinsocker
 - 1 lime, saften
 - 4 salladslökar, fint skivade
 
Till servering
4 gemsallad eller andra små salladsblad
0,5 gurka, i tunna stavar
färsk koriander
limeklyftor
Gör så här:
Fräs färs och vitlök i raps- och sesamolja tills allt får fint med färg.
Blanda ner resten av ingredienserna. Låt puttra på i 5 minuter.
Lägg ut salladsbladen på tallrikar. Fyll med den asiatiska färsen och toppa med gurka, färsk koriander och limeklyftor.

Receptet är taget från vegomagasinet
Recept
                            
                            
                            