Publicerat 3 februari 2020

Välkommen till en inspirerande matlagningskurs med diabetikern och entreprenören Gunnar Frykfors måndagen den 23 mars. Till ett specialpris på endast 695,- per person kommer du att få laga en tre till fyra-rätters middag med diabetesanpassad kost.

Kom med på en inspirerande matlagningskurs med diabetikern och entreprenören Gunnar Frykfors innehållande tre- till fyra-rätters middag med diabetesanpassad kost.

Tid: Måndag den 23 mars kl 18. Ekhagens matstudio Ekhagsvägen 4, Stockholm.

- Vi lagar mat under två timmar, 3-4 rätter och sitter sedan till bords där jag kan svara på frågor och prata diabetes och kost i största allmänhet, säger Gunnar.

OBS! Begränsat antal platser, så först till kvarn.
Anmälan skickas in till ann@diabeteswellness.se

Se mer HÄR.

Gunnar kallar sig själv matentreprenör då han har startat upp en rad olika företag inom matupplevelse industrin, bland annat Rent a Chef och Foodlab Matstudio som erbjuder allt från hemmakockar till matlagningskvällar med företaget. Gunnar fick diabetes typ 1 2001 genom en matförgiftning som satte stopp på bukspottskörteln. Sedan dess och genom sitt matintresse har Gunnar laborerat mycket med mat och hur den påverkar just diabetiker och deras blodsockernivåer.