Publicerat 30 januari 2024

Har du eller någon du känner diabetes? Vill du dela med dig av dina erfarenheter för att hjälpa till att öka kunskapen om diabetessjukdomar i samhället?

Ett av våra mål är att sprida kunskap om diabetessjukdomar, deras komplikationer samt vad man kan göra för att minska risken att själv drabbas. Många tror att diabetes inte är ett stort problem för att det exempelvis finns tillgång till insulin och andra effektiva läkemedel. Många har även begränsad kunskap om de långsiktiga komplikationerna som kan uppstå till följd av att leva med diabetes. Om det går att fånga upp människor som befinner sig i riskgruppen för att drabbas och få dem att testa sig i tid så kan vi förhoppningsvis hjälpa till och minska människors framtida problem.

Om du vill berätta om dina egna eller en anhörigs upplevelser och erfarenheter av diabetes skulle det hjälpa oss att kunna informera fler. Din historia kan sedan komma att publiceras som en nyhetsartikel eller annan text på vår hemsida. Du kan självklart vara helt anonym och vi publicerar inget innan vi låtit dig godkänna innehållet.

Om du är intresserad är du välkommen att mejla oss på info@diabeteswellness.se och berätta lite om dig själv eller fylla i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan. Tack för att du stödjer kampen mot diabetes!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan