Nyheter & Event | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Nyheter & Event

 • Gratis blodsockerkoll under sommaren
  Gratis blodsockerkoll under sommaren

  06 augusti 2020

  I rådande coronatider har vi haft uppehåll med våra blodsockerkoller och smygstartat lite lätt. Vi anser det är viktigt att ha koll på sitt blodsocker med tanke på att diabetes är en av de stora folksjukdomarna som växer rekordartat, och vill ge möjligheten igen. På ett flertal platser kommer du ha möjlighet att kolla ditt blodsocker under sommaren och se om du är i riskzonen för typ 2-diabetes. Vi kommer att vara restriktiva gällande avstånd och att vara utomhus och göra allt för säkerheten.

 • Tacos med torsk
  Tacos med torsk

  05 augusti 2020

  Testa fräscha tacos med fisk! 

 • Vikten av att ta sin diabetes på allvar
  Vikten av att ta sin diabetes på allvar

  04 augusti 2020

  När Marjaana hade känt sig trött under en längre period, gick hon till sin vårdcentral för att kolla vad det var för fel. Hon fick då beskedet att hon hade typ 2-diabetes. Läkaren skrev då ut Metformintabletter som hon började ta, men slutade med dem bara efter någon vecka.
  - I och med att diabetes inte är en synlig sjukdom och jag inte mådde märkbart bättre, slutade jag med Metformin, säger Marjaana.
  År 2015 blev vändpunkten för henne då hon fick en dubbelsidig lunginflammation.

 • Äggmuffins med lax och spenat
  Äggmuffins med lax och spenat

  29 juli 2020

  Små matiga pajer utan pajdeg kan man nästan kalla dessa äggmuffins. Du skippar alltså pajdegen, men behåller äggstanningen – och gräddar allt i muffinsform. Resultatet blir äggmuffins fyllda med kallrökt lax och spenat. Addera en sallad och middagen är klar!

×

Share this