Nyheter & Event | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Nyheter & Event

 • Ju mer socker desto färre vitaminer
  Ju mer socker desto färre vitaminer

  19 februari 2020

  Ju mer socker vi äter, desto färre vitaminer och mineraler får vi i oss, visar ny forskning från Lunds universitets Diabetescentrum.

 • LCHF knäckebröd med mandelmjöl
  LCHF knäckebröd med mandelmjöl

  19 februari 2020

  LCHF knäckebröd är mycket bra och passar perfekt som frukost, lunch och mellanmål. Detta recept är både glutenfritt och lågt på kolhydrater och är gjord med mandelmjöl. Håll dig mätt och njut av dessa läckra knäckebröd som kan toppas med vad du vill. Receptet räcker till 20 bröd.

 • Björn Eriksson håller sin diabetes i schack
  Björn Eriksson håller sin diabetes i schack

  17 februari 2020

  Björn Eriksson har under ett flertal år levt ett stressigt liv med uppdrag som rikspolischef i 8 år, chef för Interpol i 3 år, chef för Tullverket och andra företag samt varit landshövding i Östergötland under 14 år och haft några kilos övervikt. Stress, lätt övervikt samt ibland ett osunt leverne tror Björn var det som utlöste hans diagnos, typ 2-diabetes.
  - Jag tror att jag hade haft sjukdomen under en lång tid i och med att mitt blodsockervärde låg på gränsvärdet, säger Björn. 

 • Chokladbiscotti
  Chokladbiscotti

  14 februari 2020

  Goda glutenfria chokladbiscottis utan tillsatt socker! När chokladbiscottisarna är ljumna är de fortfarande mjuka, så låt de kallna ordentligt och förvara i kyl!

×

Share this