Kesoplättar – gott, nyttigt och enkelt | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Kesoplättar – gott, nyttigt och enkelt

Kesoplättar – gott, nyttigt och enkelt

Kesoplättar – är du sugen på något gott är kesoplättar perfekt att röra ihop och steka. Fyllda med protein och förvånansvärt nyttiga. Servera direkt från stekpannan för att få den bästa smaken och ha mosade färska bär eller stekta äpplen eller bananer som tillbehör. 

Publicerade: nov 17, 2019
Dela med sig:

Ingredienser: 

2 portioner

  • 250 g keso
  • 2 ägg
  • 1 msk fiberhusk, eller 2 msk dinkelmjöl
  • 0.5 krm salt
  • 0.5 krm vaniljpulver
  • olja, till stekning

Gör så här: 

  • Häll keson i en skål och blanda ner ett ägg i taget.
  • Rör i fiberhusk/dinkelmjöl, salt och vaniljpulver.
  • Hetta upp en stekpanna och lägg i en klick smör.
  • Stek på medelhög värme tills de fått fin färg. Vänd försiktigt.
  • Servera med färska bär eller stekta bananer.

Receptet är taget från aftonbladet.

FOTO: THINKSTOCK

Dela med sig:
×

Share this