Härliga wraps med krispig grönsallad! 

Ingredienser:

4 portioner

  • 2 paket Anamma Eko sojafärs à 240 g
  • 2 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 msk rapsolja
  • 2 tsk sesamolja
  • 2 msk sojasås
  • 1 msk riven färsk ingefära
  • 1 färsk röd chili, finhackad
  • 1 msk farinsocker
  • 1 lime, saften
  • 4 salladslökar, fint skivade

Till servering
4 gemsallad eller andra små salladsblad
0,5 gurka, i tunna stavar
färsk koriander
limeklyftor

Gör så här:

Fräs färs och vitlök i raps- och sesamolja tills allt får fint med färg.
Blanda ner resten av ingredienserna. Låt puttra på i 5 minuter.
Lägg ut salladsbladen på tallrikar. Fyll med den asiatiska färsen och toppa med gurka, färsk koriander och limeklyftor.

Receptet är taget från vegomagasinet