Bli volontär

Vill du vara volontär?

Vi syns och medverkar under året på ett flertal olika evenemang. Några av dessa är Blodomloppet, Midnattsloppet och Världsdiabetesdagen. Under de olika evenemangen kommer vi att behöva folk som vill hjälpa oss att dela ut information om diabetes, verksamheten, hålla i tävlingar och dela ut våra gratis diabetesarmband, halsband och dagböcker.

Varför vill man vara volontär hos oss? Framförallt för att det är för en god sak, men också för att vi har roliga och spännande uppdrag där man får träffa många olika människor. Att vara volontär och engagera sig ideellt är lärorikt och givande. Tidigare volontärer beskriver deras uppdrag hos oss som "intressanta och utvecklande". Som volontär är du enormt uppskattad och ditt stöd i kampen mot diabetes är ovärderligt.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya volontärer. Det finns inga kunskapskrav, all hjälp är välkommen. Vid specifika uppdrag lägger vi upp annonser på www.volontarbyran.org. Men det går alltid bra att skicka in din ansökan till fanny@diabeteswellness.se

Brev från volontär

Här kan du läsa ett brev från en av våra volontärer där hon berättar om sin upplevelse efter att ha engagerat sig ideellt i Diabetes Wellness Sverige. 

 


 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med oss i kampen mot diabetes och driver forskningen framåt. Det är en enkel och bekväm metod för att automatiskt ge en gåva varje månad. När du ger via autogiro kan vi hålla nere våra administrativa kostnader, vilket ger mer pengar till forskningen.

Läs mer

Starta insamling

Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

Läs mer