Diabetes Fundraisers Hoppa till huvudinnehåll
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Egen insamling

Vill du utmana dig själv och starta en egen insamling?

Crowdfunding, eller folkfinansierng på svenska, har vuxit och blivit enormt populärt sedan sociala medier slog igenom. Det hela går ut på att man startar en insamling och sprider information om den på Facebook, Instagram, Twitter etc. På så sätt, med hjälp av folk i sin omgivning, samlar man in en summa som man sedan skänker till ett välgörande ändamål.

Tanken är att vänner och bekanta ska stötta en genom att bidra med en gåva. Insamligen kan se ut hur som helst, bara din egen fantasi sätter gränserna. Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

På bilden ser ni Lee Calladine, engagerad i Diabetes Wellness i England, som tidigare i år hoppade fallskärm för att samla in pengar till diabetesforskningen.
 

Om du är sugen på att starta en insamling för diabetes eller redan har gjort det kan du höra av dig till oss så hjälper vi dig att sprida information om din insamling och nå en bredare publik. http://charitystorm.org/charity/diabetes-wellness-sverige/

Du kan även starta en insamling via vår Facebook-sida @DiabetesSverige 

e-post: info@diabeteswellness.se
Tel: 08-511 61 200