Samarbetspartners

Vi samarbetar med olika företag och organisationer - en tvåvägskommunikation där vi båda kan ge och ta för att skapa en win-win situation. Diabetes Wellness Sveriges samarbetspartners kan vara involverade i våra olika event som sponsorer av produkter, utformning av material, talare eller på annat passande sätt. Diabetes Wellness Sverige hjälper i sin tur till att stödja arbetet som företaget eller organisationen utför.
Kontakta gärna oss för mer information.


Diabetes Tools skapar en digital plattform som förenklar och förbättrar livet för personer med diabetes och som sparar tid och pengar för sjukvården


Blodomloppet är ett motionslopp som går i flera svenska städer. Loppet är samhällsfrämjande och promotar blodgivning, något man kan göra efter att man avslutat sin runda. Alla kan springa eller gå blodomloppet, man kan delta både ensam och i lag. Diabetes Wellness Sverige medverkar under Blodomloppet i Stockholm i ett av alla de tält som finns på plats. Blodomloppet sponsrade vinnarpriset till Instagramtävlingen #Blåaringen som Diabetes Wellness Sverige annordnade inför världsdiabetesdagen 2015. 


Volontärbyrån hjälper organisationer att söka efter volontärarbetare inför olika typer av uppdrag, något som är viktigt för organisationernas utveckling. På volontärbyråns hemsida lägger Diabetes Wellness Sverige ut alla annonser då vi söker volontärer till olika event. 


  

Lindroos är ett familjeföretag med inriktning på naturliga och nyttiga produkter som du framförallt hittar i din hälsokostbutik. Vissa produkter finns även i dagligvaruhandeln och på apotek. Lindroos har sponsrat Diabetes Wellness Sverige med druvsocker till olika event. Ett väldigt populärt inslag.


Snabbfoting - Vår melodi är löpning och träningsglädje för att skapa hållbar hälsa och resultat i arbetsliv såväl som privatliv. Fokuset hos oss ligger på konditionsträning, coaching och föreläsningar för hållbar hälsa och ekonomi som ger resultat.


Karolin­ska Trial Alliance (KTA) är en klinisk prövn­ingsen­het vid Karolin­ska Uni­ver­sitetssjukhuset i Stock­holm, som stöds av Stock­holms Läns Land­st­ing (SLL) och Karolin­ska Insti­tutet (KI).

KTA verkar för att stimulera, koordinera och genomföra kliniska studier inom SLL för att underlätta och stödja processen i att snabbare få fram läkemedel och medicinska innovationer som kan komma till nytta för patienterna. KTA har tre enheter. Fas som genomför studier i tidig fas (first time in man – fas II) och KTA Support som erbjuder administrativt stöd vid kliniska prövningar.


Vill du samarbeta med oss?

Vi söker ständigt nya intressanta samarbetspartners. Är ditt företag/organisation intresserade av att inleda ett samarbete med oss? Eller har ni en spännande idé?
Tveka inte att höra av er till oss.

Skicka din förfrågan till:

Fanny Widinghoff

Eventansvarig, samarbeten, kommunikation

fanny@diabeteswellness.se

08-511 612 06

 
 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med oss i kampen mot diabetes och driver forskningen framåt. Det är en enkel och bekväm metod för att automatiskt ge en gåva varje månad. När du ger via autogiro kan vi hålla nere våra administrativa kostnader, vilket ger mer pengar till forskningen

Läs mer

Starta insamling

Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

Läs mer