Hoppa till huvudinnehåll
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Thaisallad med rostbiff

Thaisallad med rostbiff

Kokboken ”Bli blodsockersmart - Förebygg och påverka diabetes” är Kristina Anderssons tredje bok på temat diabetes. Kristinas filosofi är enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val. Mer info om Kristina och hennes kokböcker hittar du här 

Publicerade: jun 08, 2018
Dela med sig:

1 portion

40 g okokt quinoa

200 g aubergine

1 tsk limesaft

1 tsk fisksås

½ vitlöksklyfta

½ färsk chili

1 msk olja

1/4 kruka koriander

100 g cocktailtomater

150 g rostbiff

lite blandsallad

Koka quinoan enligt anvisningar. Skär auberginen i bitar och grilla i ugnen i ca 15 minuter på 225 grader. Blanda limesaft, fisksås, pressad vitlök, hackad chili, olja och hackad koriander. Halvera tomaterna. Strimla rostbiffen. Blanda rostbiff, quinoa, aubergine, sallad, tomat och dressing.

Receptet är hämtat från kokboken ”Bli blodsockersmart - Förebygg och påverka diabetes".

Foto: Bianca Brandon-Cox 

 

Dela med sig: