Smarrig filodegspaj! | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Smarrig filodegspaj!

Smarrig filodegspaj!

Kokboken ”Bli blodsockersmart - Förebygg och påverka diabetes” är Kristina Anderssons tredje bok på temat diabetes. Kristinas filosofi är enkel. Det handlar om balans, kvalité och smarta val. Mer info om Kristina och hennes kokböcker hittar du här

Publicerat: 20 apr 2018
Dela:

Filodegspaj

3 portioner

40 g filodegsark

400 g kassler

200 g broccoli

4 ägg

150 g keso

40 g riven ost (10 % fett)

Salt och peppar

ev chili eller valfri färsk ört

2 tomater

Sätt ugnen på 175 grader. Bred ut dubbla lager filodeg och en pajform. Pensla kanterna med lite olja. Skär kassler och broccoli i bitar, lägg i pajformen. Blanda ägg, keso, ost, salt, peppar och valfri ört och häll över formen. Skiva tomater att lägga på toppen. Grädda i 20-30 minuter tills fyllningen har stannat. Servera gärna med extra grönsaker.

Receptet är hämtat från kokboken ”Bli blodsockersmart - Förebygg och påverka diabetes”.

Foto: Bianca Brandon-Cox

Dela med sig:
×

Share this