Kålwraps: Den heta varianten

Spetskålswraps med kryddig nötfärs, färsk spenat, jalapenos och crème fraiche.
Publicerat:
27 jun 2019
Kategori:
Recept
Dela:
4 personer
Ingredienser
4 stora spetskålsblad
100 gram spenatblad
150 gram lätt crème fraiche
Syltade jalapenos – kan uteslutas
Köttfärssås
500 gram nötfärs, max 6 %
1 msk olivolja
1 stor lök
2 vitlöksklyftor
1 burk tomatpuré
½ chili – eller mer om du vill att det ska vara starkare
2 tsk torkad oregano
½ tsk spiskummin
Gör så här
- Svetta lök och vitlök i oljan och tillsätt sedan nötfärsen och bryn det. Tillsätt resten av ingredienserna och smaka av.
- Skär bort den hårda stjälken och fördela köttfärssåsen på de fyra bladen.
- Lägg sedan jalapenos och spenat i bladen.
- Rulla ihop dem med crème fraiche.
Receptet är taget från iform.
Kategorie:
Recept
Dela med sig: