Grönkålssoppa med bönpasta | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Grönkålssoppa med bönpasta

Grönkålssoppa med bönpasta

Matig måltid laddad med proteinrik bönpasta, läcker grönkål och syrade bönor och grönsaker.

Publicerat: 16 mar 2018
Dela:

1 portion, 300 kcal
1 rödlök
1 klyfta vitlök
3 dl lantbuljong
100 g grönkål
50 g sojabönpasta
½ dl syrade bönor och grönsaker, t ex Tistelvind
1 msk surkål
salt
svartpeppar

Skala och strimla lök och vitlök. Koka upp tillsammans med buljongen.
Lägg i grönkål och bönpasta och koka enligt anvisning på paketet för pastan.
Lägg i de syrade bönorna och grönsakerna på slutet och smaka av med salt och peppar.
Lägg på en klick surkål vid serveringen och blanda ner i soppan.

Receptet är taget ur kokboken ”Nystart med succédieten 8/800”
Recept: Cathrine Schück Foto: Martin Cederblad

Boken finns att köpa på Adlibris

 

Dela med sig:
×

Share this