Fiskgratäng med fetaost och dill

En fiskrätt som är krämigt god och superenkel att göra.
Publicerat:
15 feb 2019
Kategori:
Recept
Dela:
4 PORTIONER
Ingredienser
- 600 g torskrygg
- 1 tsk salt
- 0.5 tsk svartpeppar
- 50 g purjolök, finstrimlad
- 250 g broccoli, i små buketter
- 150 g fetaost
- 3 dl grädde
- 1 kruka dill, finhackad
- 1 vitlöksklyfta, riven
TOMATSALLAD
- 250 g körsbärstomater
- 0.5 rödlök, finhackad
- 2 msk olivolja
- salt och svartpeppar
Gör så här
1. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra.
2. Fördela purjolök, broccoli och smulad fetaost i formen. Blanda grädden med dill och vitlök och häll över fisken. Till- laga mitt i ugnen ca 25 min.
Tomatsallad:
Skär tomaterna i mindre bitar och vänd runt med lök och olja. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken och potatisen.
Kategorie:
Recept
Dela med sig: