Fiskgratäng med fetaost och dill | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Fiskgratäng med fetaost och dill

Fiskgratäng med fetaost och dill

En fiskrätt som är krämigt god och superenkel att göra. 

Publicerat: 15 feb 2019
Kategori: Recept
Dela:

4 PORTIONER

Ingredienser

  •  600 g torskrygg
  •  1 tsk salt
  •  0.5 tsk svartpeppar
  •  50 g purjolök, finstrimlad
  •  250 g broccoli, i små buketter
  •  150 g fetaost
  •  3 dl grädde
  •  1 kruka dill, finhackad
  •  1 vitlöksklyfta, riven

TOMATSALLAD

  •  250 g körsbärstomater
  •  0.5 rödlök, finhackad
  •  2 msk olivolja
  •  salt och svartpeppar

Gör så här

1. Lägg fisken i en ugnsform. Salta och peppra.

2. Fördela purjolök, broccoli och smulad fetaost i formen. Blanda grädden med dill och vitlök och häll över fisken. Till- laga mitt i ugnen ca 25 min.

Tomatsallad: 

Skär tomaterna i mindre bitar och vänd runt med lök och olja. Smaka av med salt och peppar. Servera till fisken och potatisen.

Kategorie: Recept
Dela med sig:
×

Share this