Asiatisk tonfisksallad med frukt och grönt | Diabetes Wellness Sverige Hoppa till huvudinnehåll
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Asiatisk tonfisksallad med frukt och grönt

Asiatisk tonfisksallad med frukt och grönt

En matig, nyttig och fräsch sallad med en twist! 

Publicerade: feb 07, 2019
Dela med sig:

2 portioner

Ingredienser

1 msk ljus soja
1 tsk rapsolja
1 tsk sesamolja
1 tsk honung
½ msk limesaft
1 tsk riven ingefära
1 burk tonfisk i vatten, avrunnen
50 g späda mangoldblad
100 g tärnad mango
1 skivad avokado
1 dl tinade sojabönor
1–2 strimlade salladslökar
½ msk furikakeblandning

Gör så här

1. Blanda soja, båda oljesorterna, honung, limesaft och ingefära i en skål. Vänd ner tonfisken.
2. Lägg salladsbladen på två tallrikar.
3. Placera mango, avokado, sojabönor, salladslök och den marinerade tonfisken i grupper ovanpå salladen. Strö över fröblandningen

Receptet är taget från mabra.com

Dela med sig: