Blodomloppet | Diabetes Wellness Sverige Hoppa till huvudinnehåll
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva
Blodomloppet
13 jun

Blodomloppet

Djurgården, Stockholm
15:00, juni 13, 2018

Livsviktigt – och väldigt, väldigt roligt!

På ett försommarvackert Djurgården samlar du kollegorna, vännerna eller familjen för att promenera, jogga eller springa 5 eller 10 kilometer genom lummig skog och längs glittrande vatten. Sedan njuter ni av en mysig picknick i gröngräset.

Blodomloppet är motionsloppet som uppmärksammar och uppmanar till blodgivning, en livsviktig gärning där vi alla behöver bidra för att rädda liv. Blodomloppet arrangeras på 17 orter i Sverige, Blodomloppet Stockholm går av stapeln den 13 och 14 juni, 2018 firar vi 25-årsjubileum.

Blodomloppet drivs som en ideell förening där medlemmarna är arrangörsföreningar och blodcentraler. Syftet är att uppmärksamma och manifestera behovet av blodgivning samt att främja en hälsosam livsstil.

Diabetes Wellness Sverige kommer att finnas på plats för att informera om stiftelsen och diabetes. I år kommer vi att ha sällskap av Staffan Eklund som är en personlig tränare och kostrådgivare. Staffan kommer att hjälpa besvara besökarnas frågor om träning och kost mellan klockan 15-18:00.

Staffan Eklund 

Mer info om Staffan hittar du här

Ascensia Diabetes Care kommer också att finnas på plats under dagen. De erbjuder produkter och lösningar som gör en positiv skillnad i vardagen för personer med diabetes. 

Ascensia Diabetes Care etablerades 2016 genom att Bayer Diabetes Care köptes av Panasonic Healthcare Holdings. Ascensia är ett globalt företag, dedikerat till att förbättra hälsan och livskvaliteten för personer med diabetes. Företaget levererar det välkända CONTOUR™-systemet för blodsockerkontroll. Dem har hjälpt människor att hantera sin diabetes i mer än 70 år. Ascensias produkter kännetecknas av hög noggrannhet, enkelhet och innovation för användare både inom vården och patienter.

Mer info om Ascensia Diabetes Care hittar du här

Vi kommer även att ha en liten rolig tävling där man kan testa sin styrka och uthållighet. Priset är en kostnadsfri PT-timme med Staffan och ett kostschema. Det kommer även finnas goodiebags med lite smått och gott som vår eventpersonal kommer att dela ut vid vårt tält.

Vi ses den 13:e juni! :D

Share:

Kommande Event