Föreläsare/Talare

Ett av våra ändamål är att sprida kunskap om diabetes till allmänheten. Är du legitimerad diabetessjuksköterska eller lever du med diabetes och vill dela med dig av dina erfarenheter? Vi söker alltid efter personer som vill vara med och inspirera andra och dela med sig av sin kunskap.

Om du tycker dig vara en bra talare och känner ett kall att utbilda, inspirera och hjälpa andra genom din kunskap och erfarenhet så är vi intresserade av att träffa just dig. Vi kommer att anordna föreläsningar där vi eftersöker kompetenta personer som vill framföra sin talan.

Ring oss på 08-511 61 200 eller maila till info@diabeteswellness.se för mer info. Söker vi en talare/föreläsare till ett specifikt tillfälle lägger vi upp information om det nedan.

 

SÖKES:

Just nu söker vi talare/föreläsare till föreläsning i vår. Du är välkommen att skicka in en intresseanmälan till:  fanny@diabeteswellness.se

 
 

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med oss i kampen mot diabetes och driver forskningen framåt. Det är en enkel och bekväm metod för att automatiskt ge en gåva varje månad. När du ger via autogiro kan vi hålla nere våra administrativa kostnader, vilket ger mer pengar till forskningen

Läs mer

Starta insamling

Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

Läs mer