Blodomloppet 2016 | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Blodomloppet 2016

Den 8 och 9 Juni är det dags för blodomloppet 2016. Även i år kommer Diabetes Wellness Sverige att vara på plats. För att läsa om förra årets event klicka Här. När det är dags för blodomloppet samlas motionärer och företag med gott humör för att springa eller promenera något av loppen. Efter loppet kan man lämna blod i blodbussen eller komma förbi vårat tält. I år kommer Diabetes Wellness Sverige att befinna sig på plats under båda dagarna. 

Förutom att det går att hitta oss i vårt tält, få halsband/armband/dagböcker och mycket annat spännande så kommer vi ha folk ute i spåren. Vi kommer att rapportera live från eventet för er som inte har möjlighet att träffa oss på plats. Läs mer om blodomloppet Här.

8 Juni:

Maria Johansson som driver bloggen Att vara vara etta kommer att springa 10 kilometer den 8 juni och vi kommer att följa hennes lopp. Maria fick diabetes typ 1 när hon var 9 år gammal.

Elin Lintunen som vann vår Instagramtävling på världsdiabetesdagen 2015, Blåa ringen. Kommer att vara med oss och hennes lag kommer att springa för Diabetes Wellness Sverige. Läs mer om Elin här

                  Elin Linunen                                                                            Maria Johansson

Vår eventpersonal kommer att finnas på plats och genomföra en undersökning om myter och fördomar om diabetes. Är du med i enkäten får du en fin goodiebag. 


9 Juni

Anders Lundgren som är ansvarig för Diabetes Wellness Sverige kommer att ge sig ut i spåret. Till sin hjälp kommer han att ha Ewa Hutmacher, grundare av hälsoföretaget Snabbfoting. Ewa kommer att peppa anders och ge honom goda råd inför och efter loppet. Följ Anders och Ewas resa Utmaningen Blodomloppet här.

Ewa Hutmacher kommer att finnas tillgänglig i vårat tält under kvällen. Kom gärna förbi och få lite goda råd av Ewa innan du ger dig ut i spåret. Ewa är inriktad på löpträning och att hjälpa männikor med att komma igång med sin träning. 

Vår eventpersonal kommer att finnas på plats och genomföra en undersökning om myter och fördomar om diabetes. Är du med i enkäten får du en fin goodiebag. 

Anders Lundgren och Ewa Hutmacher


Utmaningen blodomloppet

När Anders började med Ewas övningar uppstod några frågor. Läs dem och Ewas svar här.

Har du tankar hur du kan komma igång med din träning? Eller är du nyfiken på Ewa och snabbfoting? Ewa svarar gärna på dina frågor på hej@snabbfoting.se eller klicka in på www.snabbfoting.se


 Inför eventet söker vi volontärer och eventpersonal. Är du intresserad? Skicka din intresseanmälan till fanny@diabeteswellness.se

×

Share this