Gratis diabetesprodukter

Diabetes Wellness Sverige erbjuder dig med diabetes möjligheten att kunna beställa olika gratisprodukter. Förhoppningen är att dessa ska underlätta och hjälpa dig i din vardag.


Vi har ett diabeteshalsband, ett diabetesarmband och en diabetesdagbok som du kan beställa gratis av oss. Läs om hur du beställer halsband och armband här och dagböcker här.


Du kan även beställa vår introduktionsbroschyr ”Vad innebär diabetes?”, en grundläggande introduktion till sjukdomen diabetes, innehållsrik läsning både för drabbad och anhörig.

Beställ din broschyr

    

Vi har även andra broschyrer som du kan ladda ned gratis


För landets vårdcentraler och mottagningar har vi dessutom tagit fram ett litet bordsställ med beställningslappar som diabetespatienter enkelt kan riva av, fylla i och skicka in för att beställa diabeteshalsband och armband av oss.

Jobbar du på en mottagning? Kontakta oss på 08-511 612 00 eller via mejl på info@diabeteswellness.se för att beställa ett bordsställ till din mottagning.

 
 

Volontär

Varför vill man vara volontär hos oss? Framförallt för att det är för en god sak, men också för att vi har roliga och spännande uppdrag där man får träffa många olika människor.

Läs mer

Starta insamling

Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

Läs mer