Aktiviteter och event | Diabetes Wellness Sverige
Donate

Varje öre räknas verkligen.

Ge En Gåva

Du är här

Aktiviteter och event


Klicka på läs mer för att se alla event vi gjort och varit med på. För att läsa mer om eventen och se bilder går det bra att klicka på respektive bild eller rubrik så slussas du vidare till varje events informations sida. 

2015

2016Ett av våra viktiga ändamål är att informera om diabetes. Därför kommer vi framöver att erbjuda gratis föreläsningar och seminarium där vi bjuder in våra givare och andra intresserade. Där kommer ni att kunna lyssna till intressanta föredrag av forskare som berättar om sina forskningsprojekt, diabetessjuksköterskor och andra intressanta föreläsare som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenheter av diabetes. Håll utkik här på sidan och på vår facebooksida Diabetes Wellness SV efter kommande spännande föredrag. 

Till dessa event kommer vi även att söka personer som är intresserade av att föreläsa och dela med sig av sina berättelser och kunskaper om diabetes i det vardagliga livet. Mer information om hur du ansöker om att föreläsa hittar du här.


Vill ni samarbeta med oss?

Anordnar ditt företag/organisation ett spännande event? Eller vill du tipsa oss om ett roligt evenemang du önskar att vi var med på? Vi har utrymme att ta ut svängarna och testa nya koncept. Tveka inte att kontakta oss!

Event/ Samarbeten/ Kommunikation 
Fanny Widinghoff
08-511 612 06
fanny@diabeteswellness.se

       

Bli månadsgivare

Som månadsgivare är du med oss i kampen mot diabetes och driver forskningen framåt. Det är en enkel och bekväm metod för att automatiskt ge en gåva varje månad. När du ger via autogiro kan vi hålla nere våra administrativa kostnader, vilket ger mer pengar till forskningen

Läs mer

Starta insamling

Många väljer att utmana sig själva. Till exempel: "Om jag lyckas samla in 5 000 kr till diabetesforskningen så lovar jag att hoppa fallskärm". Välgörenhet kan vara riktigt roligt, så utmana dig själv eller varför inte en vän och se hur mycket ni kan få ihop.

Läs mer 

 
×

Share this