DRWF
increase font size decrease font size reset
flag
Hem Diabetes Wellness Network Information Forskning Ge en gåva Om oss
Hem /  Wellness Network / Gratis diabeteshalsband och armband   
Diabetes Wellness Network

Diabeteshalsband och armband

Diabetes Wellness Network Sverige har tagit fram ett praktiskt halsband med information präglad om att bäraren har diabetes. Det är ett enkelt sätt att visa andra att man har sjukdomen om något händer. Vi delar ut halsbandet utan kostnad som en extra service till alla som har behov det.

Halsbandet är nickelfritt och designat för att snabbt uppmärksamma människor som kommer i kontakt med halsbandet på att bäraren har diabetes. Halsbandet kan hjälpa till att snabbt ställa rätt diagnos och behandling för medicinskt kunnig personal och kan betyda skillnaden mellan liv och död.

Halsbandet finns i flera versioner, en med svensk text, en med engelsk samt en med text på finska. Vänligen specifiera vilken version du önskar få skickat till dig. Kedjan som följer med kan enkelt kortas av med en vanlig sax till rätt storlek om den behöver minskas.

 

Vi har även ett praktiskt diabetesarmband som passar bra på resan eller som komplement till halsbandet. Det är gjort av rött  gummi och har präglad text på både engelska och svenska om att bäraren har diabetes. Armbandet finns i två storlekar, för barn (18 cm i mokrets) och vuxen (20 cm omkrets).

 

 

Hur ska man då göra för att få ett halsband eller ett armband gratis?

Det är enkelt, skicka ett förfrankerat kuvert till oss med ditt namn och adress så ser vi till att du får ditt halsband eller armband utan extra kostnad inom 1-2 veckor.

Tänk på att frankera kuvertet med två frimärken (för upp till 100 gr) då kuvert, halsband, armband och brev ofta väger någonstans mellan 20-30 gram och postens gräns vid ett frimärke är 20 g.

Skicka ditt brev till:

  Insamlingsstiftelsen Diabetes Wellness Network Sverige

Box 34
162 11 Vällingby

Vid beställning av större volymer så ber vi er kontakta oss direkt på telefon eller via mejl. 

Telefon: 08-511 612 00
E-post: info@diabeteswellness.se

Diabetes Wellness Network

privacy policy : site conditions of use : contact us : website feedback

Insamlingsstiftelsen Diabetes Wellness Network Sverige
Runda vagen 25 · 167 51 Bromma · Tel 08-511 61 200
www.diabeteswellness.se · info@diabeteswellness.se
Stiftelsen står under tillsyn enligt avtal mellan Svensk Insamlingskontroll och Insamlingsstiftelsen samt av Länsstyrelsen i Stockholms län.
Organisationsnummer 802425-2218

Built by Emworx
Login